Trappstädning Krokom

Välkommen till FTA Städ

Ett tryggt val av städfirma

Varmt välkommen till FTA Städ när du behöver hjälp med trappstädning i Krokom med omnejd. Vi är en nyetablerad firma, trots det har vår personal över 15 år av erfarenhet inom städbranschen. Under våra år i branschen har vi arbetar med många kunder och mycket varierande uppdrag. Därmed har vi omfattande kunskap inom branschens olika delar.

Trappstädning

Det är viktigt att hålla trappor och trapphus rena och städade. Ett rent trapphus bidrar ökar trivsel och bidrar till en välkomnande känsla. Av oss kan ni erhålla kvalitativ trappstädning för att hålla trapphuset fräscht.

Om du är i behov av vår hjälp med trappstädning, önskar en offert eller har frågor och funderingar är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.

Våra hörnstenar

FTA Städ är ett företag som bygger på tre hörnstenar:

  • Enkelt – vi anser att det ska vara enkelt att komma i kontakt och kommunicera med oss. Även all dokumentation ska vara enkel och tydlig, oavsett om det handlar om kundavtal eller offerter.
  • Personligt – för att hålla det personligt kommer alltid samma person vid städuppdragen hos dig. Du kommer även ha samma kontaktperson vid kontakt med oss.
  • Kvalité – i allt arbete vi genomför eftersträvar vi hög kvalité.
Trappstädning Krokom

Trappstädning

Hos oss kan du ta del av trappstädning. Genom att anlita oss kommer ditt trapphus få en väl genomförd städning som är anpassad efter dina önskemål och behov.

Små & stora uppdrag

Inom trappstädning åtar vi oss uppdrag i alla dess storlekar. Till oss kan du vända dig för att få både lite och mycket hjälp med städningen i ditt eller dina trapphus.

Kunskap & erfarenhet

Vårt företag besitter både omfattande kompetens och mångårig erfarenhet. Detta gör att vi kan genomföra företagsstäd med goda resultat.

Vill ni veta mer?