Flyttstädning Krokom

Välkommen till FTA Städ

Ett tryggt val av städfirma

Varmt välkommen till FTA Städ när du behöver hjälp med flyttstädning i Krokom. Vi är en nyetablerad firma, trots det har vår personal över 15 år av erfarenhet inom städbranschen. Under våra år i branschen har vi arbetar med många kunder och mycket varierande uppdrag. Därmed har vi omfattande kunskap inom branschens olika delar.

Flyttstädning

En flytt kan vara tung och långdragen. För att underlätta för dig under din flytt kan vi hjälpa dig med flyttstädningen. En flyttstädning är grundlig och inkluderar många delar, vilket kan leda till att den blir just långdragen och besvärlig. Inom vårt företag finns kunskap och erfarenhet kring hur vi på bästa sätt ska kunna genomföra en effektiv och noggrann flyttstädning.

Om du är i behov av vår hjälp med flyttstädning, önskar en offert eller har frågor och funderingar är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.

Våra hörnstenar

FTA Städ är ett företag som bygger på tre hörnstenar:

  • Enkelt – vi anser att det ska vara enkelt att komma i kontakt och kommunicera med oss. Även all dokumentation ska vara enkel och tydlig, oavsett om det handlar om kundavtal eller offerter.
  • Personligt – för att hålla det personligt kommer alltid samma person vid städuppdragen hos dig. Du kommer även ha samma kontaktperson vid kontakt med oss.
  • Kvalité – i allt arbete vi genomför eftersträvar vi hög kvalité.
Flyttstädning Krokom

Flyttstädning

Hos oss kan du ta få hjälp med flyttstädning. Genom att anlita oss kommer du få en väl genomförd städning samtidigt som du kan lägga ditt fokus på din flytt.

Små & stora uppdrag

Inom flyttstädning åtar vi oss uppdrag i alla dess storlekar. Till oss kan du vända dig för att få både lite och mycket hjälp i samband med din flytt.

Rut-avdrag

Som kund hos oss kan du dra nytta av RUT-avdraget. Vid privat flyttstädning erhåller du ett pris med avdrag för RUT samt inklusive moms.

Vill ni veta mer?