Hemstäd Östersund

Välkommen till FTA Städ

Ett tryggt val av städfirma

Varmt välkommen till FTA Städ när du behöver hjälp med hemstäd i Östersund. Vi är en nyetablerad firma, trots det har vår personal över 15 år av erfarenhet inom städbranschen. Under våra år i branschen har vi arbetar med många kunder och mycket varierande uppdrag. Därmed har vi omfattande kunskap inom branschens olika delar.

Hemstäd

Att städa sitt hem kräver tid och energi, vilket alla inte har. Vi finns här för att ge dig och ditt hem kvalitativ hemstädning. Givetvis kan vi anpassa städningen ifall du har några specifika önskemål eller behov, annars följer vi en färdig checklista. Hemstädningen sker så ofta du behöver, vare sig det handlar om en gång i veckan, en gång i månaden eller vid enstaka tillfällen.

Om du är i behov av vår hjälp med hemstäd, önskar en offert eller har frågor och funderingar är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.

Våra hörnstenar

FTA Städ är ett företag som bygger på tre hörnstenar:

  • Enkelt – vi anser att det ska vara enkelt att komma i kontakt och kommunicera med oss. Även all dokumentation ska vara enkel och tydlig, oavsett om det handlar om kundavtal eller offerter.
  • Personligt – för att hålla det personligt kommer alltid samma person vid städuppdragen hos dig. Du kommer även ha samma kontaktperson vid kontakt med oss.
  • Kvalité – i allt arbete vi genomför eftersträvar vi hög kvalité.
Hemstäd Östersund

Hemstäd

Hos oss kan du ta del av en hemstäd. Genom att anlita oss kommer du få en väl genomförd städning som är anpassad efter dina önskemål och behov.

Små & stora uppdrag

Inom hemstäd åtar vi oss uppdrag i alla dess storlekar. Till oss kan du vända dig för att få både lite och mycket hjälp med städningen av ditt hem.

Rut-avdrag

Som kund hos oss på FTA Städ kan du dra nytta av RUT-avdraget. Vid hemstäd erhåller du ett pris med avdrag för RUT samt inklusive moms.

Vill ni veta mer?