Företagsstäd Östersund

Välkommen till FTA Städ

Ett tryggt val av städfirma

Varmt välkommen till FTA Städ när du behöver hjälp med företagsstäd i Östersund. Vi är en nyetablerad firma, trots det har vår personal över 15 år av erfarenhet inom städbranschen. Under våra år i branschen har vi arbetar med många kunder och mycket varierande uppdrag. Därmed har vi omfattande kunskap inom branschens olika delar.

Företagsstäd

För att du och dina medarbetare ska kunna fokusera helhjärtat på era arbetsuppgifter kan ni anlita oss för företagsstäd. Vi vänder oss till både små och stora företag, lagerlokaler som kontor.

Om du är i behov av vår hjälp med hemstäd, önskar en offert eller har frågor och funderingar är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.

Våra hörnstenar

FTA Städ är ett företag som bygger på tre hörnstenar:

  • Enkelt – vi anser att det ska vara enkelt att komma i kontakt och kommunicera med oss. Även all dokumentation ska vara enkel och tydlig, oavsett om det handlar om kundavtal eller offerter.
  • Personligt – för att hålla det personligt kommer alltid samma person vid städuppdragen hos dig. Du kommer även ha samma kontaktperson vid kontakt med oss.
  • Kvalité – i allt arbete vi genomför eftersträvar vi hög kvalité.
Företagsstäd Östersund

Företagsstäd

Hos oss kan du ta del av en företagsstäd. Genom att anlita oss kommer ditt företag få en väl genomförd städning som är anpassad efter dina önskemål och behov.

Små & stora uppdrag

Inom företagsstäd åtar vi oss uppdrag i alla dess storlekar. Till oss kan du vända dig för att få både lite och mycket hjälp med städningen på ditt företag.

Kunskap & erfarenhet

Vårt företag besitter både omfattande kompetens och mångårig erfarenhet. Detta gör att vi kan genomföra företagsstäd med goda resultat.

Vill ni veta mer?